Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

Det giver ikke kun et flot og opfrisket look til bygningen med nye vinduer eller nye døre. Det tilfører også ekstra værdi og et bedre indeklima som følge af den markant bedre isolering, du opnår. 

Et bedre indeklima betyder tilmed et bedre helbred til gavn for alle i husstanden eller medarbejderne, hvis der er tale om en virksomhed. Kort sagt kan en investering i udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre næsten altid betale sig.

Udskiftning af døre og vinduer udføres med over 30 års erfaring

Hos Hellehøj Tømrer & Snedker har vi over 30 års erfaring med udskiftning af døre og vinduer af enhver art i Hjørring, Hirtshals og Nordjylland generelt. Hvad enten det er træ, træ/alu eller plast, kan vi udføre opgaven. Vi anvender blandt andet VELFAC, da det er en vinduesleverandør, som har stort fokus på kvalitet. Vi tilbyder også ombygning af hus og tilbygning, på den måde kan du tilpasse dit hjem efter din hverdag. Derudover kan vi også hjælpe dig med dit eget frirum, vi kan byg nyt sommerhus for dig. 

Er der behov for særligt snedkerarbejde i forbindelse med de nye vinduer eller døre, kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse af opgaven i tråd med dine ønsker og behov. Vi kan også bygge en træterrasse, så du kan nyde din have endnu mere. Derudover tilbyder vi også lægning af nyt tag, tagrenovering og tagreparation

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris på udskiftning af vinduer og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvor store de skal være, og hvilke ruder der skal være i vinduerne.

Kontakt os for et godt tilbud!

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 60 62 96 eller på e-mail hellehoj@live.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med udskiftning af døre eller udskiftning af vinduer. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.​

​Interesseret i et gratis tilbud på din udskiftning?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: ​27588042

Ring os op

Telefon: 21 60 62 96

Skriv til os

Send os en e-mail: hellehoj@live.dk