Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning og ombygning af hus udføres efter dine ønsker

Skal husets stue udvides med et par ekstra kvadratmeter, eller trænger boligen generelt til større eller ekstra værelser? Skal de varme sommeraftener forlænges med en udestue, eller skal bilen kunne stå i ly for sne og regn i en carport? Så er en tilbygning eller ombygning af hus den helt rette løsning, og det kan vi hjælpe dig med.

Vi udfører alle typer tilbygninger til konkurrencedygtige priser og leverer smukke løsninger med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Derudover kan vi hjælpe dig med at byg nyt sommerhus, hvis du trænger til et frirum. Vi kan også hjælpe med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre

Vi kører blandt andet ud til kunder i Hjørring, Hirtshals og resten af Nordjylland, og vi kan både hjælpe med tilbygning eller ombygning af dit hus, din helårsbolig eller dit sommerhus.

Ombygning af hus udføres med mere end 30 års erfaring​

Hos Hellehøj Tømrer og Snedker er vi specialister inden for tilbygning, renovering og ombygning af hus, da vi gennem mere end 30 år har oparbejdet stor erfaring på området.

Vi har et stort fokus på kvaliteten i byggeriet og lægger stor værdi i at sikre vores kunder tryghed og tillid, når det drejer sig om deres nye tilbygning eller ombygning af boligen.

Derfor sørger vi altid for at opbygge og opretholde en tæt kontakt og dialog under hele byggeprocessen, så du kan følge enhver beslutning tæt.

På den måde sikrer vi en tilbygning eller en ombygning af hus, der bedst muligt matcher dine krav og ønsker til byggeriet. Vi kan også hjælpe med at bygge en træterrasse, hvis du gerne vil nyde solen mere. 

Hvad koster en tilbygning?

Vores pris på en tilbygning afhænger blandt andet af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og hvor omfattende opgaven er, samt hvilken type tag der skal lægges. 

Vi tilbyder derudover lægning af nyt tag, tagrenovering og tagreparation. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker en billig eller en mere eksklusiv løsning.

Kontakt os for et godt tilbud!

Går du med tanker om at udvide boligen, så tag gerne os med på råd allerede i opstartsfasen. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt og giver gode råd og vejledning, så du får den helt rigtige ombygning eller renovering af hus.

Kontakt os gerne på telefon 21 60 62 96 eller på e-mail hellehoj@live.dk for en uforpligtende samtale eller et uforpligtende tilbud på en tilbygning eller ombygning af hus.

​Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: ​27588042

Ring os op

Telefon: 21 60 62 96

Skriv til os

Send os en e-mail: hellehoj@live.dk