Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tagrenovering og lægning af nyt tag udføres i høj kvalitet

Trænger dit tag til en god renovering? Vi tilbyder tagrenovering, tagreparation,  lægning af nyt tag og andet tagarbejde i højeste kvalitet for kunder i Hirtshals, Hjørring og det øvrige Nordjylland.

Vi udfører din tagreparation med fokus på god service

Det er ikke uden grund, at Helletøj Tømrer & Snedker har eksisteret i rigtig mange år. Kvalitet og service er vores kendetegn, og det tror vi også er en af grundene til, at vi har mange faste kunder, som ofte benytter os igen, hvis en tagreparation, tagrenovering eller en anden byggeopgave skal udføres. 

Vi tilbyder også ombygning af hus og tilbygning, så dit hjem kan passe til dit liv og dine behov. Hvis du trænger til dit eget frirum, kan vi også hjælpe dig med at byg nyt sommerhus. Derudover kan vi bygge en træterrasse, hvis du kan lide de lange sommeraftner eller morgensolen. Vi kan også hjælpe i forbindelse med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre.

Vores arbejdsområder inden for tagarbejde

Vi klarer en bred vifte af opgaver inden for tagarbejde, herunder blandt andet:

  • Udskiftning af tag
  • Renovering af tag
  • Montering af nyt tag.

Vi anvender materialer fra de bedste tagleverandører

Hos Hellehøj Tømrer & Snedker arbejder vi kun med de bedste leverandører inden for tag. Her kan blandt andet nævnes Monier og Lafarge, som har været i branchen i mange år. Har du et særligt ønske om en bestemt tagtype, kan vi naturligvis også levere dette, når du skal have lagt et nyt tag.

Det kan f.eks. være:

  • Skifertag
  • Eternittag
  • Tegltag
  • Tagpaptag.

Når du har behov for tagudskiftning, tagreparation eller en tagrenovering i Hjørring og omegn, kommer vi gerne ud og ser på sagen samt tager en grundig snak om det forestående projekt.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger blandt andet, hvor stort et tag der er tale om, og hvilken materiale du ønsker, da der er prisforskel på tegl, eternit, tagpap og andre tagmaterialer.

Kontakt os og få et tilbud på tagrenovering eller tagudskiftning

Ønsker du en konkret pris på tagudskiftning eller en tagreparation, er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 60 62 96 eller e-mail hellehoj@live.dk

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

​Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: ​27588042

Ring os op

Telefon: 21 60 62 96

Skriv til os

Send os en e-mail: hellehoj@live.dk