Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Byg nyt sommerhus og få dine ønsker og behov opfyldt

Byg nyt sommerhus og få et fritidshus lige efter dine ønsker og behov med vores tømrer- og snedkerfirmas hjælp. Et sommerhus er et perfekt sted at have som supplement til sit eget hus eller sin lejlighed. 

Tag ud til sommerhuset og stress af fra hverdagen. Nyd naturen og hold en skøn ferie i Danmark, så du sparer for at bruge en masse penge på at tage til udlandet samt minimerer din CO2-udledning. Byg nyt sommerhus med os og nyd dit eget frirum. Vi kan også hjælpe med at bygge en træterrasse, så du kan nyde morgen og aften solen. 

Der er kort sagt rigtig mange fordele med et sommerhus, og vi kan hjælpe dig med at bygge et nyt sommerhus til en fordelagtig pris i Hjørring, Hirtshals eller et andet sted i Nordjylland. Vi kan også hjælpe med ombygning af hus og tilbygning, hvis du ønsker mere plads eller nyder at have gæster. Derudover kan vi også hjælpe med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre

Vi har mere end 30 års erfaring med at bygge sommerhus

Vi har over 30 års erfaring og har derfor set lidt af hvert. Vores tømrer er eksperter i at bygge skræddersyede fritidshuse efter vores kunders ønsker, behov og økonomi.  Alle nye sommerhuse udføres naturligvis i tæt dialog med dig gennem hele processen. Derudover tilbyder vi lægning af nyt tag, tagrenovering og tagreparation.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Vores priser på byg nyt sommerhus afhænger i høj grad af, hvor stort et sommerhus du ønsker, og hvilke materialer du vælger.

Kontakt os og byg nyt sommerhus til en god pris

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Derudover kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om dine ønsker, forventninger og behov samt økonomi, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud på byg nyt sommerhus.


Vi kan kontaktes på telefon 21 60 62 96 eller e-mail hellehoj@live.dk.

​Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: ​27588042

Ring os op

Telefon: 21 60 62 96

Skriv til os

Send os en e-mail: hellehoj@live.dk