Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ring til os på telefon:

98 97 13 95

21 60 62 96

​Tilbygning og ombygning af din bolig

​Skal stuen udvides med et par ekstra kvadratmeter, eller trænger boligen generelt til større eller ekstra værelser? Skal de varme sommeraftener forlænges med en udestue, eller skal bilen kunne stå i ly for sne og regn i en garage? Så er en tilbygning eller ombygning den helt rette løsning.

Vi udfører alle typer tilbygninger og leverer smukke løsninger med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Specialister i tilbygning

​Hos Hellehøj Tømrer og Snedker i Hjørring er vi specialister inden for tilbygning og ombygning, da vi gennem mere end 30 år har oparbejdet stor erfaring på området.

Vi har stort fokus på kvaliteten i byggeriet og lægger stor værdi i at sikre vores kunder tryghed og tillid, når det drejer sig om deres nye tilbygning eller ombygning af boligen.

Derfor sørger vi altid for at opbygge og opretholde en tæt kontakt og dialog under hele byggeprocessen, så du kan følge enhver beslutning tæt. På den måde sikrer vi en tilbygning eller en ombygning, der bedst muligt matcher dine krav og ønsker til byggeriet.

Få et tilbud på en til- eller ombygning

​Går du med tanker om at udvide boligen, så tag gerne os med på råd allerede i opstartsfasen. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt og giver gode råd og vejledning, så du får den helt rigtige ombygning.

Vi bygger i områderne omkring Hirtshals og Hjørring og resten af Nordjylland.

Kontakt os gerne på telefon 98 97 13 95 eller på mail hellehoj@live.dk for en uforpligtende samtale eller tilbud på en tilbygning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Find inspiration her​

Firmainfo

Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: 27588042

Kontakt os​

Adresse​

Rugtvedvej 6
​9850 Hirtshals

Medlem af