Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ring til os på telefon:

98 97 13 95

21 60 62 96

Nye Vinduer

​Det giver ikke kun et flot og opfrisket look til bygningen med nye vinduer. Det tilfører også ekstra værdi og bedre indeklima som følge af den markant bedre isolering, du opnår.

Et bedre indeklima betyder tilmed et bedre helbred til gavn for alle i husstanden eller medarbejderne, hvis der er tale om en virksomhed. Kort sagt kan det næsten altid betale sig at investere i nye vinduer.

Professionel rådgivning inden for vinduer

​Vi har over 30 års erfaring med montering af alle typer nye vinduer i Hjørring, Hirtshals og Nordjylland generelt. Hvad enten det er træ, træ/alu eller plast, kan vi udføre opgaven. Vi anvender blandt andet VELFAC, da det er en leverandør, som har stort fokus på kvalitet inden for vinduer.

Er der behov for særligt snedkerarbejde i forbindelse med de nye vinduer, kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse af opgaven i tråd med dine ønsker og behov.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag på telefon 98 97 13 95 eller på mail hellehoj@live.dk, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde i forbindelse med nye vinduer eller renovering af de eksisterende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Find inspiration her​

Firmainfo

Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: 27588042

Kontakt os​

Adresse​

Rugtvedvej 6
​9850 Hirtshals

Medlem af