Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udskiftning af vinduer og renovering af eksisterende

​Det giver ikke kun et flot og opfrisket look til bygningen med nye vinduer. Det tilfører også ekstra værdi og bedre indeklima som følge af den markant bedre isolering, du opnår. Et bedre indeklima betyder tilmed et bedre helbred til gavn for alle i husstanden eller medarbejderne, hvis der er tale om en virksomhed. Kort sagt kan en investering i udskiftning af vinduer næsten altid betale sig.

Professionel rådgivning inden for vinduer

​Vi har over 30 års erfaring med montering af alle typer nye vinduer i Hjørring, Hirtshals og Nordjylland generelt. Hvad enten det er træ, træ/alu eller plast, kan vi udføre opgaven. Vi anvender blandt andet VELFAC, da det er en leverandør, som har stort fokus på kvalitet inden for vinduer.


​​Er der behov for særligt snedkerarbejde i forbindelse med de nye vinduer, kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse af opgaven i tråd med dine ønsker og behov.

Kontakt os omkring renovering eller udskiftning af vinduer

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 60 62 96 eller på e-mail hellehoj@live.dk, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde i forbindelse med udskiftning af vinduer eller renovering af de eksisterende.

Indhent et tilbud

 
 
Vedhæft evt. byggedokumenter
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hellehøj Tømrer & Snedker ApS

CVR: ​27588042

Ring os op

Telefon: 21 60 62 96

Eller ring her

Telefon: ​98 97 13 95

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her